18 bedste websteder, der skal udbetales online-undersøgelser (Opdateret 2020)

Men du er nødt til at vide, at de matcher dig med mange andre undersøgelsespaneler, og denne kr20-tærskel betyder, at du er nødt til at nå disse penge på deres side. Virksomheder bruger denne værdifulde information til deres fremtidige udvikling - til at designe bedre produkter/tjenester og for at forbedre kvaliteten af ​​dem. Hvis dette sker med iSay, bliver du stillet et spørgsmål til forespørgsel om forespørgsel. Hvad man skal kigge efter i en online mægler, uanset om du ønsker at gøre en række komplekse handler eller omhyggeligt udføre din første, intuitive organisation og just-in-time-pointer er nøglen til en tilfredsstillende platformoplevelse. Et andet kæmpe navn i branchen. Det er virkelig en af ​​de enkleste måder at tjene penge online i New Zealand. Webstedet giver dig endda mulighed for at tjene penge på dine internetsøgninger, hvis du skifter fra Google eller Safari til deres egen søgemaskine. Og de har også et stort efterfølgende med mange positive anmeldelser. Men jeg fik en Swagbuck til at prøve, hvis jeg ikke kunne fuldføre den.

Beklager, der ser ud til at være nogle problemer. Webstedet udbetaler i almindelige og enkle kontanter og klarer sig ikke med belønninger eller gavekort, som mange mennesker kender til undersøgelseslandskabet finder en velkommen lettelse. Så jeg besluttede at gå for store penge og klassificere nogle spørgsmål og svar - uanset hvad det betyder. Undervis til VIPKID - Hvis du elsker at arbejde med børn og har en vis undervisningserfaring, hvorfor ikke optjene op til kr22/time undervisning i engelsk online? Toluna er et markedsundersøgelsesfirma, hvor du kan tilmelde dig at tage undersøgelser og blive belønnet med en række forskellige gavekort fra virksomheder som Redbox, Sears, Target og the Gap. Du får ikke betalt med det samme. Der er websteder, der opkræver "medlemskab" gebyrer for at få adgang til lister over online betalte undersøgelsesmuligheder, på trods af det faktum, at du kan finde mange af disse undersøgelser gratis ved at søge online selv.

SSI er en førende global leverandør af udtalelser og forbinder virksomheder med forbrugernes synspunkter. Betaling sker via PayPal og inden for 24 timer efter gennemførelse af undersøgelsen. Vær særlig opmærksom på vådord, som "du muligvis allerede har vundet" eller "ny bærbar computer er baseret på et køb af gummy bjørne til en værdi af kr5.000 eller mere. "Til gengæld for dit bidrag “bemyndiger de dig til at samle LifePoints, der altid bliver til fantastiske belønninger. Virksomheder bruger de svar, du giver, til at tage forretningsbeslutninger. Når det er sagt, her er nogle af de bedste virksomheder: Hvis du leder efter en nem måde at tjene penge på, tillykke, fordi du er kommet til det rigtige sted. Spar dine point, hvis du vil, eller indløs for et kr3 eller kr5 Amazon gavekort virkelig hurtigt!

Ved at lære mere om, hvad forbrugere kan lide og ikke lide, kan de have en mere målrettet tilgang til reklame med det formål at øge salget til en lavere pris.

Det Viser Sig, At Otte Timer Med At Sidde Og Klikke På Små Bobler Ikke Er En Nem Vej Til Rigdom.

Derudover kan du undertiden modtage et gratis produkt til test eller afprøvning. Tilmeld dig ethvert legitimt online undersøgelsessite, du kan finde. ”Nogle har kun brug for et vist antal respondenter, så du går glip af, hvis du forsinker at deltage,” siger han.

Men det har nogle få spørgsmål, der er fælles for mange undersøgelsessider, som den lejlighedsvis diskvalificering i sent fase. For det første betaler screenerundersøgelser fra fem til halvtreds point. SSI har flere undersøgelsespaneler, herunder MyOpinions, Your Voice og QuickThoughts ™ i Australien. De fleste af de websteder, der giver dig mulighed for at tjene penge på undersøgelser, er gratis at deltage i, og når du først har oprettet en konto, skal du give dine demografiske og personlige oplysninger.

Vent ikke længere, din mening er værdifuld, og du kan stå til at tjene gode penge ved at tage betalte undersøgelser derhjemme. Vil du få betalt for dine meninger? Der har været nogle rapporter om tekniske fejl på webstedet, der forhindrer brugere i at modtage deres indtjening, men kundeservices kan kontaktes og siges at rydde op for de fleste problemer for arbejderne. Husk, at betalte undersøgelser ikke er en indkomsterstatning, de er en måde at tjene ekstra penge på, så mens du ikke bliver rig, er de ekstra par bob mere end velkomne.

Sådan Får Du Mest Muligt Ud Af De Bedste Online Undersøgelsessider

Dette velrenommerede firma får virkelig gode anmeldelser! Hvis du leder efter legitime betalte onlineundersøgelser, der skal tages, her er nogle virksomheder, jeg kan varmt anbefale: Disse oplysninger bruges til at bestemme de undersøgelser, du bliver bedt om at udfylde. Som panelmedlem i OneOpinion har du muligheden for at udføre betalt markedsundersøgelse og teste nye produkter derhjemme, før de frigives til offentligheden. Du vil ikke tjene mange penge hurtigt ved at bruge disse websteder - mere som et par dollars pr. Undersøgelse - men hvis du brænder meget tid på internettet, skal du overveje denne mulighed for at gøre denne tid mere frugtbar.

Udbetalingsgrænsen er 1.000 point, hvilket svarer til kr10. Derfor har vi dem opført her som en ærlig nævnelse. De fleste websteder har en tærskel, du skal nå, før du kan indløse dine point eller kontanter. De er BBB-akkrediterede, og de har en A-vurdering. Der er masser af legitime, betalte undersøgelsessider, som du kan tjene penge på hver måned. Du skal dog stadig bekræfte din e-mail-adresse, så sørg for, at du indsætter en legitim e-mail, når du tilmelder dig.

Hvordan Tjener Du Penge På Undersøgelser?

De har en fantastisk ny app og en stærk henvisningsplan. Bitcoin billionaire er også tilgængelig på andre platforme, dog en gang imellem ruller et nyt system ud, og vi begynder at screene det. Jeg kender folk, der prøver at tage hundreder af undersøgelser på tværs af snesevis af platforme, kun for at modtage små udbetalinger. Toluna har et stort samfundsforum, hvor du kan udtrykke dine tanker gennem meningsmålinger og meninger, du opretter direkte, og du kan integrere disse afstemninger på din egen hjemmeside eller blog, hvis du ønsker det.

Hvis et websted fremsætter vilde krav om gratis penge eller beder om mere personlige oplysninger, end du føler dig godt tilpas med at give, er det en god indikator for, at de ikke giver noget godt. Antallet af undersøgelser, du modtager, kan være mindre, men denne undersøgelse betaler, og betalingen sker via PayPal- og Amazon-gavekort. Tag undersøgelser, få kontanter - det er så enkelt. Der er imidlertid også tvivlsomme "mellemmand" tredjeparts betalte undersøgelseswebsteder, der indtaster nemme penge til at deltage i online marketingundersøgelser hjemmefra. YouGov er et mere specialiseret undersøgelsespanel, hvor du kan deltage i mere politiske og sociale undersøgelser. Ikke kun kan du få betalt for at tage undersøgelser online med InboxDollars, du kan også tjene kr5 bare for at tilmelde dig dem. Dette sted er en undersøgelsesaggregator med en effektiv screeningsproces.

Hvis du imidlertid fokuserer på nedenstående muligheder, kan du øge dit indtjeningspotentiale og give dig en måde at tjene lidt ekstra på din fritid. Tilmeld dig her for indbakke dollars og få dine kr5. Andre virksomheder giver dig ikke kontanter. Og du kan indløse dem til merchandise. Der er ingen særlige krav, intet at installere, og nye undersøgelser er tilgængelige hver dag. Som de fleste undersøgelsessider bliver du imidlertid bedt om at kvalificere dig, før du rent faktisk kan tage en undersøgelse. Vægttabsudfordringer tilbyder en række monetære afkast, hvis du med succes når milepæle bestemt af HealthyWage.

Hvor Meget Betaler Onlineundersøgelser?

Virksomheder onlineundersøgelser vil have din mening med henblik på markedsundersøgelser. Vær dog altid opmærksom. Og hvis du er bekymret for at skelne mellem skitserede websteder og legitime websteder, skal du ikke bekymre dig. Find ud af mere i denne undersøgelsestidreview her. Desuden tager tilmeldingsprocessen kun 5 minutter! Hvorfor ikke få betalt for at læse andre arbejde og finde stave/grammatiske fejl. Dette firma betaler punktbelønninger for hver afsluttet undersøgelse.

Tilmeld dig Survey Junkie her.

Mest Populære

Tjek denne liste over undersøgelsessider for børn. Undersøgelser med en PTR> 15 er mest effektive! Alt hvad du behøver er en bærbar eller mobil enhed, der kan oprette forbindelse til Internettet. For at blive en i-Say-paneldeltager skal du oprette en gratis konto og udfylde en kort profilundersøgelse.

Brugervenlig grænseflade. Du bestemmer, hvornår og hvor du skal tage disse undersøgelser. Du kan også tjene på at søge på nettet, spille spil, se videoer, drage fordel af særlige tilbud og shoppe på Internettet. Stadig, hvis du ser tv hver dag, har du masser af tid til at gennemføre undersøgelser online. @ peerform på twitter, i teorien, hvis du kunne finde nok mærkevarer til salg til vanvittige rabatter, kan du videresælge dem på Amazon for en smuk krone. Forvent at modtage cirka 2 eller 3 undersøgelser om ugen. Legitime virksomheder søger at opbygge et forhold til dig og er gratis.

Jeg gik til den ene, der kaldes ”intellektuel erhverv. For mere information, se i-Say-gennemgangen. Du kan gå her for at læse den fulde anmeldelse af Opinion Outpost. Kuponer fra JB Hifi, Mighty Ape, Farmers, Rebel Sports, Hoyts og Subway. Klik her for at tilmelde dig i dag og tjene en bonus på kr5 ved hjælp af vores eksklusive link. Bedste online investeringssite for begyndere: bedre, tD Direct Investing er en afdeling af TD Waterhouse Canada Inc. Er der nogen online undersøgelsesfirmaer, du anbefaler? Markedsundersøgelser er big business.